Monday, October 7, 2019

Laptop Tamiri Hizmeti


Şimdilerde her evde ve her işyerinde yer alan bilgisayarlar, zaman zaman bazı sorunlar çıkarabilir ve bu durumda size çözüm sunacak olan Bursa bilgisayar tamiri işletmesidir. Her türlü bilgisayar, tablet, notebook ve bunlarda yer alan sistemler firmamızın ilgi halin girmektedir.

Hizmetlerimiz
Hizmetlerimizi daha da detaylandıracak olursak bilgisayar, tablet ve notebooklar, her türlü kablolu ve kablosuz internet ağları, kamera ve güvenlik sistemleri, veri kurtarma hizmetleri ile kartuş toner dolumu gibi işlemler yapılmaktadır. Bunlar somut tamir işlemleri iken bir de yazılımlarda veya bu cihazların daha özel parçalarında meydana gelebilecek olan aksaklıklar da onarılmaktadır.
Bilgisayarda oluşabilecek muhtemel donanımdan kaynaklı sorunlar yani anakart, monitör, ekran kartı veya hard disk gibi araçların bozulması halinde de tamiri yapılmaktadır. Ayrıca bilgisayarınızdaki yazılım çökmesi, virüs bulaşması veya sistemin kararsız çalışması gibi durumlarda da bilgisayarınıza müdahale edilerek sorunsuz çalışması sağlanmaktadır. Virüs bulaşması hali için tamir sonrasında Sophos antivirüs gibi güvenilir antivirüs yazılımlarını kullanılması tercih edilir. İşimiz teknoloji üzerine olduğu için teknolojiyi yakından takip ediyor ve yenilikleri uygulamaya çalışıyoruz.

Kurumsal Hizmetler
Şirketler için teknik servis, danışmanlık, muhasebe yazılımları kurulumu gibi daha spesifik konularda da hizmet vermekteyiz. şirketlerin sistemleri daha yoğun ve daha önemli veriler içerdiği için korunmasının da daha üst düzeyde olması gerekir. Bu nedenle şirketlerde cybroam firewall kullanımı etkili sonuçlar sunabilmektedir.

No comments:

Post a Comment