Sunday, August 4, 2019

Dudak Dolgusu Fiyatları


Günümüzde yaygın olarak tercih edilen lazer epilasyon uygulaması vücutta istenmeyen tüylerden kurtulmaya yardımcı olmaktadır.

Vücutta istenmeyen tüylerden kurtulmak isteyenler için lazer epilasyon Nişantaşı hizmetiyle tamamen steril ortamlarda yapılacak olan uygulama sonucunda istediğiniz sonucu almanız sağlanmaktadır. Talep etmeniz durumunda belirlenen bölgeye gerekli olan seans sayısına göre uygulama yapılmaktadır. Gelişen teknoloji sayesinde hazırlanmış olan lazer cihazı ile uygulama sorunsuz şekilde yapılmaktadır. Hassas bölgelerde uygun şekilde yapılacak olan uygulamalar sayesinde herhangi bir sorun yaşanmadan işlemin tamamlanması sağlanmaktadır. Vücutta farklı bölgelerde yapılacak olan uygulamalar için belirlenen lazer epilasyon fiyatları değişmektedir. Belirlenen uygun fiyat seçenekleri istenmeyen tüylere çözüm arayanlar için yapılacak olan uygulama sonucunda seansın tamamlanmasıyla vücuttaki tüy probleminin çözülmesini sağlamaktadır. Doğuştan ince dudak yapısına sahip olanlar için uygulanacak olan dolgu işlemi daha dolgun ve gösterişli dudaklara sahip olunmasını sağlamaktadır. Alt dudak ya da üst dudak için yapılacak olan uygulamanın yanı sıra iki dudak içinde uygulama yapılması durumunda belirlenen dudak dolgusu fiyatları üzerinden hizmet verilmektedir.

Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği
İlerleyen yaşlarda özellikle göz kapağında yaşanacak olan sarkma problemi karşısında ameliyatsız göz kapağı estetiği ile sorunun çözülmesi sağlanmaktadır. Ameliyata gerek kalmadan yapılacak olan uygulama sayesinde göz kapağının daha gergin olmasını sağlamaktadır. Estetik operasyon öncesinde yapılacak olan kontroller sayesinde hastanın yaşamış olduğu probleme uygun şekilde çözüm sağlamaktadır. Tamamen hijyenik koşullarda gerçekleştirilecek olan uygulama sonrasında daha genç bir görünüme sahip olmanız sağlanmaktadır. Erkeklerde özellikle zamanla artan saç dökülmesi problemi nedeniyle yaşanacak olan kellik sorununun çözülmesi amacıyla saç ekimi yapılmaktadır. Farklı bölgelerde yaşanan yoğun dökülme nedeniyle yapılacak olan uygulama için belirlenen saç ekimi fiyatları değişmektedir. Fiyatlar konusunda bilgi almak isteyenler iletişim bilgileri üzerinden yapacakları görüşmeler dahilinde detaylı bilgi elde edebilirler. Ense bölümünde bulunan güçlü saç köklerinde alınması ve uygun koşullarda daha güçlü hale getirilmesi ile saç dökülmesi problemi yaşanan bölgeye uygulanması sağlanmaktadır. Seyrek ya da sık şekilde yapılacak olan ekim işlemleri sırasında belirlenen saç köküne uygun şekilde fiyatlar hesaplanmaktadır.

No comments:

Post a Comment