Sunday, March 24, 2019

kjøp anabole steroider online


Anabole steroider, som er svært vanlige i medisinverdenen og blant idrettsutøvere, har alvorlige effekter på kardiovaskulær sykdom. På grunn av bruk av steroider, oppstår et alvorlig trykk på hjertet. Besøk oss og kjøp steroider i Norge med en leveringsgaranti. Det er kjent at brukere møter ulike hjertesykdommer, spesielt etter langvarig bruk. Derfor bør langvarig bruk av steroider unngås. I tillegg, når steroider og alkoholbruk kombineres, blir situasjonen enda farligere. På den måten, hvis du bruker alkohol, bør du helt kutte av forholdet ditt med anabole steroider. Ellers vil du trolig oppleve hjertesykdom.

Steroider og kardiovaskulær funksjon

Anabole steroider er stoffer som inneholder sterke forbindelser. Disse forbindelsene, som injiseres i muskelen, eller som brukes på oral vei eller på huden, kan ha bivirkninger på hjertet. I denne forbindelse kan spesielt høyt blodtrykk, hjertevekst og unormale kolesterolbetingelser skade kardiovaskulær funksjon.

Høyt blodtrykk

Mange idrettsutøvere vet at blodtrykket øker etter steroid bruk. Dette skyldes at steroider forårsaker natrium og væskeretensjon i vev. Kom og kjøp steroider i Norge uten tollproblemer og komplikasjoner. Din økte blodsirkulasjon absorberer overflødig væske og øker totalt blodvolum. Dette betyr at hjertet pumper ekstra blod inn i kroppen og blir sliten. Igjen, tretthet i hjertet, overdreven press på arterieveggene. Alle disse forholdene kan føre til hjertesvikt og jevn slag.

Hjerte Vekst

En annen effekt av anabole steroider på kardiovaskulær funksjon er hjertevekst. Studier har vist at hjerte vekst forekommer hos idrettsutøvere ved bruk av langvarig og overdose av steroider. I tillegg kan hjertevækst føre til hjertesvikt.

Unormale kolesterolnivåer

Anabole steroider har en stigende effekt på dårlig kolesterol. Steroider, som reduserer mengden godt kolesterol i kroppen, akkumuleres langs arterieveggen. Som et resultat fører de til hjertesvikt som forårsaker hjerteinfarkt. For å bekjempe dette, kontakt lege og be om at din lipidprofil skal kontrolleres. På denne måten kan du oppdage kolesterolnivået ditt og forhindre bivirkninger av steroider. Også, hvis kolesterolet ditt er høyt, bør du definitivt forlate anabolske steroider. Besøk vår hjemmeside og kjøp steroider i Norge uten problemer og komplikasjoner. Anabole steroider forårsaker bivirkninger på kardiovaskulærsystemet. For dette bruker brukerne Omega-3 kosttilskudd. I tillegg er det svært viktig å bruke steroider i riktig dosering og rette lengder for å lindre symptomene. Du bør ikke bruke steroider i mer enn to uker.

No comments:

Post a Comment